Биба Додева го откажа својот прв солистички концерт, закажан за први декември. Концертот требаше да биде промоција во живо на нејзиниот деби албум “Една добра причина”. Истиот, наводно е откажан поради технички проблеми и заради неможноста на Биба и нејзиниот тим, навреме, до крај да ги спроведат сите технички и музички намери. Новиот термин најверојатно ќе биде во март следната година.