Пријатели, се роди Дениција!!!!
Станав татко, а Анастасија мајка на најпрекрасното девојче на светов и веков. Двете се во одлична состојба. Јас во неопислива <3 Фала ви за добрата мисла и енергија!, напиша на Фејсбук, Богдан Илиевски, Бетмен.

Нека е жива и здрава Дениција!