Поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа без електрична енергија ќе останат од 8:30 до 13:30 часот корисниците од селото Кондово (општина Сарај), како и селата Кучково и Грачани (општина Ѓорче Петров).

Од 9:00 до 10:00 часот, струја ќе немаат корисниците од дел од ул. Прашка (општина Карпош), од 9:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Трифун Хаџи Јанев бр. 5, бр. 8 и бр.1 0, ул.Лазар Поп Трајков бр. 17 и ул. 16 Македонска бригада бр. 4 (општина Гази Баба).

извор: Makfax