Од „ЕВН Македонија“ информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот во градот Скопје.

Во периодот од 10:00 до 13:00 часот без електрична енргија ќе останат дел од корисниците на ул.Тодор Џиповски-Мерџан (општина Ѓорче Петров).

извор: Makfax