Од „ЕВН Македонија“ информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа без електрична енергија ќе останат од 10 до 13 часот корисниците од улицата Ловќенска, подулица бр. 2 (Општина Ѓорче Петров).

извор: Makfax