Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе останат од 10:00 до 12:30 часот, објектот на фирмата Гранд Експорт во кругот на поранешната фабрика – Стаклара (Општина Кисела Вода).

Утре во периодот од 09:00 до 14:00 часот,без струја ќе биде дел од с. Пакошево (Општина Зелениково).

извор: Makfax