Од ЈП „Водовод и канализација“ преку соопштение информираат дека во текот на утрешниот ден поради неопходна интервенција во трафостаницата во пумпна-станица Гази Баба, во периодот од 9:00 до 11:00 часот без вода или со намален притисок во водоснабдувањето ќе останат корисниците од Гази Баба и Железара, како и дел од корисниците од населбите Автокоманда и Чаир.

 

извор: Makfax