Поради отстранување дефект на водоводна цевка со пречник 250 mm на ул. Македонско-косовска бригада бр. 41, од 8:30 часот до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Македонско-косовска бригада – крак 11, ресторанот „Аванти“, трговскиот центар „Рентал поинт“ и објектите во кругот на касарната „Илинден“ (општина Чаир).

Поради отстранување дефект на приклучна водоводна цевка со пречник 3 цола, од 9 часот до завршување со активностите, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Цицо Поповиќ (општина Центар).

извор: Makfax