Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување декапоради уличен дефект од Ф 80мм на ул. Славка Недиќ 4, без водоснабдување од 9:00 часот до завршување со активностите, ќе останат корисниците од ул.Славка Недиќ, како и дел од ул. Дане Крапчев и дел од ул.Дебарца (општина Центар).

извор: Makfax