Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради изведување водоводен приклучок од Ф-80мм на ул. Осма ударна бригада бр.35, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до завршување со техничкиот зафат (општина Центар).

извор: Makfax