Ни маска, ни ракавици, ни ништо…, ама затоа фраеров се „спакувал“ во кутија и така се обидел да го измами полицискиот час во соседството. 

Ова нереално видео доаѓа од Белград, а главниот јунак има добра идеја, не дека не, ама во многу лошо време.