Брачни проблеми на познатиот пар

Омилен и по многумина најатрактивен турски –глумачки пар, 35 годишниот Бурак Оџивит и една година помлада Фахрие Евцен во мај минатата година го добиле своето прво дете – син на кого и пред раѓање му го одбрале имео Каран.

Радоста во семејството траела една година, а пота почнале проблемите. Наводно Бурак и Фахрие подолго време меѓу нив владее напнатост, иако на социјалните мрежи се трудат да изгледаат идеално.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lütfen #EvdeKal ?? Hayat eve sığar.. ?

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Бурак наводно повеќе време поминува на снимање на нови серии, а Фахрие не и се допаѓа што секој втор викенд го поминува дома сама со синот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babası gibi keskin bakışlım.. ?

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

– Таа не сака нејзиниот син да порасне без татко. Бурак не го гледа по цела недела, а неговата сопруга поради тоа е лута и разочарана. Во една прилика рекла дека не сака да биде самохрана мајка, и дека негова задача е да се гриже за синот, а не да биде надвор од дома со денови. Кан веќе чуствува кога неговиот татко заминува и станува многу нервозен. Навикнале да бидат сите заедно за време на карантин. Глумицата дури еднаш му рекла дека би било добро да прекине со снимање серии и некое време да се посвети на семејството. Но тој премногу сака да глуми за да пристане на тоа – рекол извор близок на парот.