Пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ неодамна стана баба, а на своите социјални мрежи постојано се фали со малиот Жељко, но и подароците кои му ги купува. 

Најновиот со гаранција ќе ги израдува најмногу мама и тато. Пејачката му купила радосница во која ќе се бележат сите важни моменти од растењето на внукот.