Пресреќна е што го чува внукот.

Новопечената баба и балканска дива Светлана Цеца Ражнатовиќ ужива да го поминува времето со внукот Жељко за кого со месеци наназад ја исмислувала и подготвувала собата.

Цеца е пресреќна што Богдана и Вељко и подариле внук, со што се труди повеќе време да го поминува со него.

Сега баба Цеца објавила сторија на која, може да се види како внукот ужива во нејзината прегратката додека таа снима.