Аца Лукас наводно ги повлекол документите за развод од сопругата Соња и повторно се вратил во прегратките на саканата.

Имено, фолкерот после неколку разговори со своите пријатели сфатил дека Соња е неговата најголема и единствена љубов во животот и решил да му даде втора шанса на бракот.

Ги спакувал куферите и заминал во Дизелдорф, каде таа престојува во моментов и наместо со цвеќе, со бунда во рака побарал прошка.

Супер сум, се е како што треба. Сега ручам, не можам да зборувам. Преку глава ми е веќе од медиумско внимание, изјавил Лукас.