Аца Лукас проговори за емотивниот живот и за жените со кои бил.Тој призна дека најмногу ја сакал поранешната сопруга Соња.Сепак тој е искрен дека нема шанси да се смират и оти тоа поглавје во животот е завршено.

Емоциите беа големи, па потоа тие прејдоа во омраза, но подоцна тоа се стабилизира во едно почитување.Сега меѓусебно се почитуваме но веќе нема оган меѓу нас. Па бидејќи не се сакаме како партнери тогаш се дружиме-објасни пејачот.