Вчера Наќе Чулев обелоденува скандал дека СДСМ прислушуваат се уште, денеска СДСМ со оркестриран напад го обвинува дека бил крив што се ширела Короната и што они лошо се справувале со кризава, реагира портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски

Нит Наќе Чулев ви е крив за лошо менаџирање, нит па ќе успеете да си го исперете неуспехот!

Пишав дека сите ќе им се криви, па дури и народот, само они не. Тоа значи дека Наќе добро си ја работи работата и исплашени се!“ напиша Арсовски на Фејсбук