Политичкиот аналитичар и поранешен амбасадор Арсим Зеколи има прашање до Шеќеринска по нејзиното признание дека била кај Боки дома.

Радууу, сликава од ДУИ се пушти во етер? Од ВД? Белким не е од СДСМ… “Шекеринска: Никој во ДУИ реално не навива и работи Зибери да биде премиер”