Праеникот Љубен Арнаудов кој е еден од обвинентите за настаните во Сборанието на новинарско прашање дали ќе поднесе барање за амнестија кажа дека изјава дава само за 50 евра.

Во продолжение погледнете го видеото…

извор a1on.mk