Искрадени сме од Ново Село, до Кисела Вода – на велико! По 30-40 гласа по изборно место. Наши членови од Карпош кои гласале со цели семејства, на резултатите има 0 гласови!?, вели лидерот на Левица, Димитар Апасиев, на Фејсбук.

– Луѓе ова е досега НЕВИДЕН ИЗБОРЕН ГРАБЕЖ, истакна Апасиев

Видете ја ПЕРВЕРЗИЈАТА на изборната кражба…

Имаш рок од 24 или 48 часа за приговор, ама не ти даваат увид во записниците!?

А и ако ти дадат, немаш како да ги споредиш дали бројот на гласови од хартиениот записник е ист со електронски внесените податоци – за да приговараш!?

Искрадени сме од Ново Село, до Кисела Вода – на велико! По 30-40 гласа по изборно место.

Наши членови од Карпош кои гласале со цели семејства, на резултатите има 0 гласови!?

Тројца пратеници ни крадат у моментов.

Луѓе ова е досега НЕВИДЕН ИЗБОРЕН ГРАБЕЖ!!!

Ова нема така да помине!„ напиша Апасиев на Фејсбук