За неколку актуелни случаи на сомнежи за корупција пријавени во Државната комисија за спречување на корупцијата, многу набргу ќе има одлука. Таков е случајот „Тополки“ за купопродажбата на земјиштето за изградба на хидроцентрали на братот на вицепремиерот Кочо Анѓушев, открива претседателката на ДКСК Билјана Ивановска во интервју за „Макфакс“.


Интервјуто ТУКА