Поранешната сопруга на Дарко Лазиќ, Ана Севиќ е повторно е бремена и го очекува своето прво дете со своето момче Даниел Недеjковиќ.

Имено, како што дознаваат медиумите таа е во третиот месец од бременоста. За потсетување, Ана Севиќ веќе има ќерка со пејачот Дарко Лазиќ кого како што објавија медиумите го тужи за неплаќање на алиментацијата.