Вистинска филмска сцена се одвиваше утрово кај Зелено пазарче во центарот на Скопје, кога човек се качил на кровот од својот автомобил и почнал гласно да вика.

Последица на карантин и полициски час, вели коментар на видеото објавено на социјалните мрежи.

Извор: Република.мк