Почитувани пријатели, погледнете го ова видео во кое се издвоени најзначајните настани и изјави од 2019 година.
Позади нас е една тешка година. Година на економско опустошување и национално обезличување на Македонија, но и година во која го зададовме првиот удар на злото.

Во новата 2020 година заеднички ќе победиме и ќе ја обновуваме Македонија.

Ви посакувам среќни и весели празници, нека е повесела и многу поубава новата година!