Албанскиот премиер, Еди Рама, по заедничката седница на двете влади во косовскиот град Пеќ, упати жестоки критики до Србија, обвинувајќи ја за постапките на косовската влада.

Тој во еден момент ја опцу Србија, затоа што српски министер побарал на некоја меѓународна конференција Рама да го исфрли од говорот република пред Косово.

,,What the fuck”-рече Рама.