Четирите млади актерки Петра Куртела, Марија Кобиќ, Антонија Шола и Анита Бериша од хрватската сапуница “Забранета љубов” се разголија за новиот број на магазинот “Клин”. Фотографиите на убавите актерки се дело на Томислав Доленац, а се направени во студиото во кое се снима сапуницата, додека за шминката и фризурата се погрижил Силвие Рамиќ. Главниот виновник, пак, за сексапилниот стајлинг е Фелисита Главаш.