Веднаш по објавувањето на првите резултати што зборуваат за нивна победа на претседателските избори во САД, Џо Бајден и Камала Харис ги сменија биографиите на своите профили на Твитер.

Бајден го стави терминот „избран претседател“ покрај неговото име, а Харис ја додаде титулата „избран потпретседател“.