Глумицата Софија Варга (48) кренала голема прашина со својата последна објава на Инстаграм.

Убавата глумица позирала потполно гола, во када со сапуница, со што не многу оставила за фантазија.

Интересни фотографии кои ги објавила, се спомен на минат сет, кога се сликала за насловна страна на познатиот магазин Vanity fair.

Следеле само комплименти под овие фотографии на позната глумица, а како за на крај од петата деценија може да се пофали со беспекорен и доста младолик изглед.