На снимката се гледа како несреќната девојка влегува во дуќан во Лондон вриштејќи и брајќи вода.

Таа неколку моменти пред тоа била жртва на напад со киселина во автобус каде непозната девојка и ја испрскала устата и косата.

Девојката паднала на подот од продавницата. На снимката се гледа како се обидува да ја испере устата.