Кому му одѕвонија ѕвоната во Црна Гора

Конфликтот на Ѓукановиќ со Српската православна црква не е пресметка меѓу љубителите на западната демократија и темните влијанија од Исток … Продолжи со читање Кому му одѕвонија ѕвоната во Црна Гора