ЌЕ СЛЕТА ЛИ НЕНСИ ПЕЛОСИ ВО ТАЈВАН. Дали е тоа закана за нова голема војна

Белата куќа од Вашингтон соопшти дека Ненси Пелоси не и потврдила на американската администрација дека планира да го посети Тајван, … Продолжи со читање ЌЕ СЛЕТА ЛИ НЕНСИ ПЕЛОСИ ВО ТАЈВАН. Дали е тоа закана за нова голема војна