Зеленски за загинувањето на Пригожин: Ние не сме вклучени во оваа ситуација

-Ние не сме вмешани во оваа ситуација, тоа е сигурно. Мислам дека сите се свесни за тоа кој е вклучен, … Продолжи со читање Зеленски за загинувањето на Пригожин: Ние не сме вклучени во оваа ситуација