Зеленски на самитот во Загреб: Украинското знаме ќе се вее на Крим

„Ви благодарам на сите. Ви благодариме што ги поддржувате Украина и Крим. Нашите заеднички вредности не обединија на последниот самит. … Продолжи со читање Зеленски на самитот во Загреб: Украинското знаме ќе се вее на Крим