Денес во Србија е доставен нов контингент од над 100.000 вакцини на „Фајзер“ .

Министерството за здравство соопшти дека во Србија пристигнала редовна достава на вакцините на „Фајзер“.

Институтот „Торлак“ доби 106.470 нови дози вакцини против Ковид-19 на компанијата „Фајзер“ .

makfax.com.mk