Трамп пристигна во судот во Вашингтон, ќе биде обвинет за заговор против САД (ВИДЕО)

Рочиштето е закажано за 22 часот по средноевропско време. Некои луѓе веќе чекаат во судницата каде ќе се одржи рочиштето. … Продолжи со читање Трамп пристигна во судот во Вашингтон, ќе биде обвинет за заговор против САД (ВИДЕО)