Видеото е само уште еден во низата докази дека треба да се вози бавно и внимателно посебно кога надвор временските прилики се вонредни, односно кога има снег и мраз.

Возачот кој го документирал овој не баш пријатен момент, безгрижно возел по автопат во Полска, ниту помислувајќи што ќе му се случи по неколку моменти.

Имено, комбето кое го претекнувало очигледно се движело пребрзо, па во еден момент излизгало и не само што го удрило, туку буквално и го истуркало од патот.

За среќа, се поминало само со материјална штета, а вие погледнете како изгледал сударот: