Столтенберг: Русија е под голем притисок во Украина

По средбата со италијанската премиерка Џорџа Мелони, Столтенберг рече дека НАТО во наредните денови ќе набљудува дали Русите навистина се … Продолжи со читање Столтенберг: Русија е под голем притисок во Украина