На социјалните мрежи објавена е снимка од несреќа – пад на авион на теренски автомобил во движење пред домовите во близина на Мајами.

Две неидентифукувани лица кои биле во авион трагично загинале.
Возрасно лице и дете кои биле во автомобилот биле одведени во локалната болница, но за жал детето подлегнало на повредите.