Штрајк целосно го блокира аеродромот во Франкфурт

Аеродромот, кој денеска требаше да има 1.170 полетувања и пристигнувања, не забележал ниту едно слетување и полетување на патници, изјави … Продолжи со читање Штрајк целосно го блокира аеродромот во Франкфурт