Што најмногу Ким го интересираше за Трамп, а Трамп му дозволи да го дознае тоа? (видео)

Трамп накратко го повел Ким кон своето пртседателско возило

Американскиот претседател Доналд Трамп ја покажал на севернокорејскиот лидер внатрешноста на својата лимузина за време на преговорите во Сингапур.

Трамп накратко го повел Ким кон своето пртседателско возило, каде што Ким завирил во внатрешноста.

Американските агенти на тајните служби ја отвориле вратата на оклопното возило при што претседателот му ја покажал внатрешноста на лимузината.

Поврзани

Најнови вести

Коментари