Се огласи Путин за Пригожин: ТОЈ БЕШЕ ТАЛЕНТИРАН ЧОВЕК СО КОМПЛИЦИРАНА СУДБИНА

Рускиот претседател Владимир Путин ја потврди смртта на Евгениј Пригожин, нарекувајќи го началникот на платениците од Вагнер „талентиран бизнисмен“ со … Продолжи со читање Се огласи Путин за Пригожин: ТОЈ БЕШЕ ТАЛЕНТИРАН ЧОВЕК СО КОМПЛИЦИРАНА СУДБИНА