СБ на ОН ја отфрли резолуцијата за комисиска истрага за експолозијата на Северен тек

Резолуцијата беше поддржана од три членки на Советот за безбедност, никој не беше против, а 12 земји беа воздржани, јави … Продолжи со читање СБ на ОН ја отфрли резолуцијата за комисиска истрага за експолозијата на Северен тек