САД: ЈА ПРЕДУПРЕДИВМЕ РУСИЈА, нека не се осмелува да користи валкана или нуклеарна БОМБА

САД предупредија дека Русија ќе ги сноси последиците доколку употреби „валкана“ или нуклеарна бомба, објави Гласот на Америка. „Без разлика … Продолжи со читање САД: ЈА ПРЕДУПРЕДИВМЕ РУСИЈА, нека не се осмелува да користи валкана или нуклеарна БОМБА