„Русија полека ЈА ГУБИ ВОЈНАТА“

Британскиот министер за одбрана Бен Валас им упати порака на украинските војници дека Русија „полека ја губи војната“ против нивната … Продолжи со читање „Русија полека ЈА ГУБИ ВОЈНАТА“