НОВИ ТЕНЗИИ: “Русија окупира американска земја“ – “Вратете ја Алјаска“

Пратеникот на Државната дума Федот Тумусов одговори на повикот на Волстрит журнал до американските власти да го одземат островот Врангел … Продолжи со читање НОВИ ТЕНЗИИ: “Русија окупира американска земја“ – “Вратете ја Алјаска“