Путин кажа каков ученик бил!

“Учите добро за да работите како мене и Моди...“

Претседателот на Русија Владимир Путин за време на посета заедно со премиерот на Индија Нарандром Моди на образовниот центар "Сириус" соопштил дека можел повеќе да учи во тек на школувањето.

Тврдел дека можел да биде уште подобар

- Можев да бидам подобар. Треда се работи на себе – рекол Путин

Тој ги посоветувал учениците од центарот "Сириус" добро да учат за да работат како него и Моди.

Индискиот премиер Нарандра Моди е во поста на Русија на средба со рускиот претседател Владимир Путин во Сочи

Поврзани

Најнови вести

Коментари