Путин донесе одлука: ГЕНЕРАЛ АРМАГЕДОН Е СМЕНЕТ, СЕ ЗНАЕ И КОЈ ЌЕ ГО ЗАМЕНИ

Генералот Виктор Афзалов, началник на Главниот штаб на руските воздушни сили (ВКС) е назначен за вршител на должноста командант на … Продолжи со читање Путин донесе одлука: ГЕНЕРАЛ АРМАГЕДОН Е СМЕНЕТ, СЕ ЗНАЕ И КОЈ ЌЕ ГО ЗАМЕНИ