Путин болен! Еве што е со Рускиот претседател!

Претседателот на Русија Владимир Путин настинал, но тоа сериозно не се одразило на неговата работна агенда...

По тој повод се огласил потпаролот на рускиот претседател Димитриј Песков

Претседателот на Русија Владимир Путин настинал, но тоа сериозно не се одразило на неговата работна агенда, соопштил потпаролот на Кремаљ Димитриј Песков.

- Преладен е но и понатаму работи – рекол Песков.

Да потсетме, и порано Песков, коментирајќи ја здравствената состојба на американскиот лидер Доналд Трамп, изјавил дека рускиот лидер Владимир Путин е здрав како дрен.

Поврзани

Најнови вести

Коментари