Пукање во живо среде телевизиски пренос, е токму тоа му се случи на овој репртер во Минеаполис за време на известувањето од комеморацијата во чест на Џорџ Флојд.

За среќа, тој навреме реагирал и се тргнал, па не е повреден. Но една личност е повредена и е во болница.

Погледнете како изгледа овој морбиден момент.