Каталонија и Шпанија

Пуџдемон бара меѓународно посредништво за кризата со властите во Мадрид

Тој исто така побара и итно повлекување на шпанските полицајци од Каталонија

Каталонскиот лидер Карлас Пуџдемон бара меѓународно посредништво за кризата со Владата во Мадрид.

Тој исто така побара и итно повлекување на шпанските полицајци од Каталонија.

Поврзани

Најнови вести

Коментари